Ο κορωνοιός ήρθε, γιά να φύγει κι όταν παύσει να’ναι κίνδυνος ζωής, τότε θα προβάλλουν επιτακτικές οι ανάγκες της ημέρας, γιά τους Πολίτες και γιά την Πολιτεία. Ανάγκες, που επιτείνει η οικονομική καχεξία, που προκάλεσαν οι πολιτικοί, οι απατεώνες και οι συνδικαλιστές στη Χώρα.
Πιστεύω ότι, οι επαγγελματίες της πολιτικής θα προωθήσουν οικονομικές πολιτικές της εποχής του Ρικάρντο, του Άνταμ Σμιθ και του Μάρξ. Αλλά, η τεχνολογία άλλαξε ένα μεγάλο μέρος της οικονομίας, των συνθηκών εργασίας και του πλαισίου λειτουργίας του κράτους και της Κοινωνίας.
Εργαζόμενοι, που διαμένουν στην ίδια πολυκατοικία, θα παρέχουν τις υπηρεσίες τους, άλλοι γιά εργοδότες που βρίσκονται στην Αμερική, άλλοι γιά εργοδότες που βρίσκονται στην Ευρώπη, στη Νέα Ζηλανδία ή αλλού.
Αν, κοινοτάρχες ή δήμαρχοι, καταλάβουν έγκαιρα τις αλλαγές των συνθηκών λειτουργίας της νέας οικονομίας, θα μετατραπούν σε τσιφ οφ Ίντιανς, σε αρχηγούς δηλαδή των Ινδιάνων και θα οργανώσουν ζώνες ευκαιριών, για την κοινοπραξιακή οικονομική ανάπτυξη του τόπου τους.
Και επειδή οι τοπάρχες, πιθανόν να μην έχουν τις απαραίτητες γνώσεις, ας απευθυνθούν σε επαγγελματίες οικονομικούς ή επιχειρηματικούς συμβούλους. Προς Θεού, όχι σε κομματανθρώπους, σε τραπεζικούς, σε συνδικαλιστές ή σε δικηγόρους.
Δυστυχώς, η συντριπτική πλειονότητα των τοπαρχών «κοιμάται στο τιμόνι» και όπως στους δρόμους, έτσι και στην Κοινωνία, παρεμποδίζουν την κυκλοφορία στην εξέλιξη, στην ανάπτυξη και στην οικονομία.
Αυτήν την αλλαγή μπορούν να εκμεταλλευθούν και μοναχικές μικρές ή ομοειδείς μικρές επιχειρήσεις.
Είναι καιρός. ΤΩΡΑ.